Протягом місяця

 

В патентно-технічному відділі ДОУНБ діяла тематична виставка „ЄС та Україна: інтелектуальна власність та проблеми боротьби з інтелектуальним піратством”.

Докладніше

 

 

Протягом місяця

 
У відділі абонемента в українській вітальні демонструвався відкритий перегляд літератури з української та всесвітньої історії під назвою «Віхи історії».

Докладніше

 

 

Протягом місяця

 

 На прохання відвідувачів, викладачів гуртків народної творчості у відділі мистецтв продовжувала демонструватись виставка «Поезія української витинанки»

 

1 грудня

 
Вийшов у світ черговий (7-8) випуск регіонально-методичного збірника „Бібліотечна Дніпропетровщина”. У випуску наведені інформаційні, оглядово-аналітичні, методичні, консультаційні матеріали, статті з найкращого досвіду роботи ЦБС області.

Докладніше

 

 

3-31 грудня


У відділі мистецтв відбулась виставка документів «Радуйся земле, коляда йде!: новорічні свята та традиції» (на допомогу працівникам культури та учасникам художньої самодіяльності), де представлені книги народознавчої тематики, методичні рекомендації щодо проведення новорічних свят, вистав, ранків (сценарії), ілюстровані матеріали, тематичні нотні збірки, звукозаписи колядок та щедрівок.

 

 

4 грудня

 
В приміщені Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок відбулася міжвідомча науково – практична конференція бібліотек Дніпропетровської області „Електронні ресурси і послуги в бібліотеках: створення, управління, використання”.

Докладніше

 

 

5 грудня

 

Відбулась обласна нарада керівників ЦБС та завідуючими бібліотек з питань планування „Основні напрямки планування бібліотек на 2008 рік”.

Докладніше

 

 

5 грудня

 

Інформаційний центр «Вікно в Америку» відвідав помічник аташе посольства США в Україні Раєн Ко.

Докладніше

 

 

7 грудня

 

У відділі періодичних видань організовано виставку, присвячену Дню місцевого самоврядування «Самоорганізація українського етносу: минуле і майбутнє».

Докладніше

 

 

14 грудня

 

На базі відділу наукової інформації та бібліографії у Центрі Європейської інформації (ЦЄІ) проводилась рольова гра для молоді „Європа майбутнього. Моделювання прийняття країн - кандидатів до ЕС” за участю тренера - волонтера.

Докладніше


 

15 грудня

 
У відділі мистецтв відбувся День інформації для викладачів училища культури. Коло тем, для інформування: історія театру та акторська майстерність, історія хореографії, народознавство та фольклор, культурно-дозвіллєва діяльність. У програмі: інформація про ресурси та послуги відділу мистецтв , як структурного підрозділу ДОУНБ, огляд колекції сценаріїв до новорічних свят, перегляд літератури, поширення списків літератури за вище означеними темами.

 

 

20 грудня

 
В патентно-технічному відділі відбулося засідання клубу „Еколог”. Тема засідання „Екологічна збалансованість – технологічна вимога”.

Докладніше

 

 

21 грудня

 
Відбулася атестація співробітників відділу мистецтв. Всім підтверджено відповідність займаній посаді.

 

 

22 грудня

 
У відділі абонемента відбулися різдвяні зустрічі з членами клубу «Захопленість». «Святе різдво – сімейне свято» - під такою назвою йшла розмова про зимові свята, які вшановуються в українських родинах.

Докладніше

 

 

25 грудня

 

У відділі періодики відкрита виставка «Новорічна феєрія» ,присвячена Новому року.
Для тих ,хто цікавиться питаннями ,як святкують Новий рік в різних країнах,історія свята та його традиції,присвячений розділ виставки «Новий рік в різних країнах».

Докладніше