Назад

1 грудня

Вийшов у світ черговий (7-8) випуск регіонально-методичного збірника „Бібліотечна Дніпропетровщина”. У випуску наведені інформаційні, оглядово-аналітичні, методичні, консультаційні матеріали, статті з найкращого досвіду роботи ЦБС області.

Слід відзначити найбільш змістовні матеріали: „Державна політика України у сфері книговидання і розповсюдження та документальні бібліотечні фонди: проблеми взаємозв’язків”, „Бібліотеки Дніпропетровщини у дзеркалі статистики: рік 2006”, „Внутрішня нормативна документація бібліотек – складова організаційної культури”, „Перевірка бібліотечних фондів” та ін. Зацікавить колег – бібліотекарів рубрика „Люди. Роки. Бібліотечне життя”. В ній наведені нариси директорів Марганецької, Юр’ївської, Верхньодніпровської ЦБС про кращих співробітників бібліотек.
Змістовна також рубрика „Радимо прочитати”, в якої методичний центр ДОУНБ інформує про нові надходження бібліотекознавчої літератури.
В рубриці „Законодавчі та нормативні документи” надрукований наказ міністерства культури і туризму України № 22 від 03.04.2007 року „Про затвердження Інструкції з обліку документів, що знаходяться в бібліотечних фондах”, який буде необхідний керівникам ЦБС під час роботи з бібліотечними фондами.