Назад

22 жовтня

В патентно-технічному відділі відбулося засідання клубу «Еколог»
Тема засідання «ШЛЯХИ ЗМЕНШЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ РИЗИКІВ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ».

У проведенні засідання клубу взяли участь науковці, фахівці у сфері екології, викладачі та студенти ВУЗів.

До уваги учасників була представлена тематична виставка «Якісне харчування – здоров’я нації», на якій експонувалися книги, патенти, нормативно-технічні та періодичні видання із фондів патентно-технічного, краєзнавчого, відділу читальних залів та періодичних видань.

Засідання клубу було відкрито зав. ПТВ Мищенко Т.М.

Огляд виставки. Провідний бібліотекар ПТВ ГайдукО.С.

Доповідь «На шляху до біологічної небезпеки. На що очікує Україна завтра?», експерта ООН по безпеці і контролю біотехнологій Ангурця О.В.

Виступ «Екологічно безпечне харчування», голови правління Дніпропетровського громадського фонду Шпірки І.І.

Виступ «Тровічний ланцюг і продукти харчування», д.м.н, професора, зав. кафедрою екології і менеджменту МАУП Приходченко А.А.

Виступ «Екологія і продукти харчування», зав. кафедрою еколоії НГУ Горової А.І.

Виступ «Екологічні проблеми в харчовій промисловості», міжнародного експерта з питань екології Дубініна Г.М.