Назад

 8 березня

За традицією у відділі періодики 8 березня святкували дуже весело. В цей день у відділі визначали «Міссіс Періодика- 2009» . На відміну від минулих років в цьому році були змагання серед мудрих та досвідчених жінок - Григор’євої Ніни Миколаївни , Міхутової Ольги Олександрівни, Гриценко Аліни Леонідівни.

Виходячи з того, що кожна жінка з нічого може зробити три речі – салат, шляпку та сварку з чоловіком учасницям було запропоновано наступні завдання: приготувати салат, зробити шляпку та пояснити чоловікові куди вона витратила гроші. Салати, приготовлені конкурсантками, вражали своїми смаковими якостями та естетичним оформленням. Журі радо оцінило господарські таланти учасниць. Особливо в цьому конкурсі потрібно відзначити Міхутову О. О.

Наступним конкурсом було продемонструвати власно вироблену шляпку. Тут не було рівних фантазії Григор’євої Н. М.

А Гриценко Аліна проявила себе як найкраще, коли виправдовувалась про витрачені гроші.

Усі учасниці декламували улюблені вірші, збирали чоловіків у відрядження. Взагалі, боротьба була дуже напруженою, проте за підсумками балів журі перемогу одержала Ніна Миколаївна, віце – міссіс стала Аліна Леонідівна, а титул «Міссіс Чарівність» здобула Ольга Олександрівна.