Назад

24 березня

Завідуюча відділом наукової організації і методики ДОУНБ Луньова І.Є. разом з директором ДОУНБ, заслуженим працівником культури України Тітовою Н.М. та завідуючою відділом наукової інформації та бібліографії Барабан І.В. взяла участь у святкуванні Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, яке відбулося у приміщенні Будинку органної та камерної музики.

На свято були запрошені працівники галузі культури Дніпропетровської області. Кращі з них були відзначені почесними грамотами Міністерства культури і туризму України, голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради, подяками управління культури і туризму облдержадміністрації. Приємно відмітити, що серед кращих представників галузі культури, які були відмічені нагородами були і представники бібліотечних закладів області, а саме: Селіхова Ю.М., директор Новомосковської районної ЦБС, Голуб Г.Є., провідний методист Верхньодніпровської районної ЦБС та 2 завідуючих сільськими бібліотеками Солонянського району – Махота Т.П., зав. Привольнянською сільською бібліотекою і Хвалько В.У., зав. Миропільською сільською бібліотекою.

У святкових урочистостях взяли участь заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з питань освіти, науки та культури Бородін Є.І. заступник голови обласної ради – керуюча справами Відякіна К.В., начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Пєршина Н.Г., голова обласної профспілкової організації працівників культури Чудакова Т.В.

Для всіх присутніх працівників культури був організований чудовий святковий концерт.