Назад

 2-13 березня

Для працівників відділів обслуговування міських і районних ЦБС відбулись курси підвищення кваліфікації за темою «Маркетинговий підхід до організації бібліотечного обслуговування: сучасні аспекти».

Навчались на курсах працівники структурних підрозділів Дніпропетровської міської ЦБС для дорослих, Дніпропетровської, Солонянської, П’ятихатської, Синельниківської районних ЦБС.

Заняття на курсах проводили: директор ДОУНБ, заслужений працівник культури України Тітова Н.М., заступник директора ДОУНБ Абраїмова Т.О. та провідні фахівці бібліотеки, керівники структурних підрозділів ДОУНБ: Луньова І.Є., завідуюча відділом наукової організації і методики бібліотечної роботи, Барабан І.В., завідуюча відділом наукової інформації та бібліографії, Голуб І.С., завідуюча краєзнавчим відділом, Литвиненко Н.Г., завідуюча відділом наукового опрацювання документів та організації каталогів, Афанасьєва Л.Ф., завідуюча відділом абонемента.

Під час навчання були опрацьовані теоретичні та практичні питання, що стосуються сучасних напрямків обслуговування різних категорій користувачів. Слухачам курсів було запропоновано відвідати Новомосковську центральну міську бібліотеку. Бібліотечні фахівці ознайомились з новою будівлею центральної бібліотеки, роботою структурних підрозділів, сучасними аспектами діяльності з обслуговування користувачів.

У роботі курсів взяли участь також і фахівці обласної бібліотеки для молоді ім. М.Свєтлова та обласної бібліотеки для дітей.