Назад

 10 грудня 2009 року

Вийшов у світ інформаційно-аналітичний огляд за підсумками діяльності бібліотек області «Публічні бібліотеки області: рік 2008». Видання підготовлене фахівцями відділу наукової організації і методики бібліотечної роботи ДОУНБ. Огляд діяльності дає майже повну інформацію про діяльність бібліотечних закладів області за минулий рік. Щорічний збірник підготовлений на основі інформаційних та статистичних звітів бібліотек області з урахуванням даних статистичної інформації згідно затверджених нових форм Державної статистичної інформації 6-НК, 80-а РВК. У збірнику проаналізовано стан мережі бібліотечних закладів області, кількісний склад користувачів, та відвідувань, питання формування і використання бібліотечних ресурсів, фінансування бібліотечних закладів області, проблем матеріально-технічного стану функціонування ЦБС, організаційно-методична робота та ін.
У видання включено інформацію з питань обслуговування молоді та дітей бібліотеками області, яку надали керівники обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова і обласна бібліотека для дітей.
Збірник розрахований на керівників бібліотечних закладів області, а також є корисним працівникам органів місцевої влади та управління.