Назад

 8 - 10 жовтня

 

Завідуюча відділом наукової організації і методики бібліотечної роботи ДОУНБ Луньова І.Є. разом із фахівцями обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, головним методистом Чуйко Т.О., зав. відділом удосконалення роботи з дітьми обласної бібліотеки для дітей Резніченко Н.Л. відвідали Покровську районну ЦБС з метою проведення експертно-діагностичного аналізу діяльності за останні 10 років.

Під час обстеження було розглянуто діяльність функціональних відділів центральної районної бібліотеки, районної бібліотеки для дітей, роботу Олександрівської, Циківської, Маломихайлівської, Гаврилівської сільських бібліотек та Покровської селищної бібліотеки № 2.
На початку обстеження та по його закінченні відбулися зустрічі з представниками районної ради, начальником відділу культури Корявець М.О. За підсумками експертно-діагностичного обстеження відбулася загальна нарада колективу ЦБС на якій були надані консультації з проблемних питань організації роботи структурних підрозділів, обслуговування користувачів у сільських бібліотеках.