Назад

Протягом місяця

З Нового Року в Патентно-технічнічному відділі експонується ряд тематичних виставок під загальною назвою «НЕ ПРОПУСТІТЬ НОВИНКУ».
Мета виставок привернути увагу користувачів відділу до нових надходжень літератури з різних галузей знань.
Продовжує цикл виставка на тему «ЕНЕРГЕТИКА».

В патентно-технічному відділі ДОУНБ діяла тематична виставка „ЄС та Україна: інтелектуальна власність та проблеми боротьби з інтелектуальним піратством”.
На виставці були представлені книги та періодичні видання із фондів патентно-технічного відділу, відділу періодичних видань, довідково-бібліографічного відділу, відділу документів іноземними мовами, відділу мистецтв.
Виставка привернула увагу широке коло користувачів. Найбільшим попитом користувалася інформація яка стосується інституційній основі ЄС, а також порівняльній характеристиці законодавчої бази з інтелектуальної власності ЄС та України.Основними відвідувачами виставки були студенти ВУЗів та викладачі.

В патентно-технічному відділі ДОУНБ діяла тематична виставка: «Футурологія – наука про майбутнє».
Вперше в Україні формується фонд такої літератури. Науковці та мешканці Дніпропетровська та інших міст України отримали можливість ознайомитися з футурологічною літературою надійшла до патентно-технічного відділу ДОУНБ. Цей фонд сприятимете підвищенню наукових знань серед науковців та мешканців регіону.

Виставки підготовлені працівниками ПТВ:
відповідальний – зав. відділом Мищенко Т.М.
виконувач – пров. бібліотекар Луговий А.В.