Назад

3 березня

У відділі періодики було проведено черговий конкурс «Міс періодика-2008».
Це стало доброю традицією - у весняні дні вітати жінок колектива таким святом.

Мисс Периодики 1998

Ще у далекому 1998 році був започаткований конкурс, який мав би на меті підкреслити професійну майстерність та жіночу привабливість. Із року в рік цей багатоетапний конкурс стає удосконалішим та цікавішим.

В цьому році номінанткам було запропоновано пройти такі випробування:
Конкурс творчих здібностей. Дівчині дається змога розкрити весь всій творчий потенціал, артистизм, ораторські здібності.
Конкурс професійної майстерності. Номінантки відповідають на символічні єкзаменаційні білети.

Білет № 1
«1. Що би я зробила для бібліотечній справи, якщо займала пост міністра культури. 2 .Який ваш улюблений фільм і чому? Прорекламувати його. 3.Ситуаційна задача: Ви прийшли на роботу, а ваше робоче місце зайняте. Ваши дії?».

Білет № 2
«1. Що би я зробила для бібліотеки, якщо була би директором . 2. Яку книгу я порекомендую почитати і чому? 3.Ситуаційна задача: В перукарні ваші волосся випадково пофарбували в зелений колір, а до зустрічі у вас залишилося обмаль часу. Які ваші дії?».
Конкурс кулінарних здібностей. У Масляний тиждень дівчатам було запропоновано пригостити жюрі млинцями, які вони зазделегідь приготували. Вони вдягли святкові народні костюми, заспівали народні пісні та відповідали на питання стосовно традицій Масляної.

Перше місце та звання «Міс періодика» виборала Марія Колеснікова – молодий фахівець, випускниця училища культури, студентка Харківської Академії культури. Почесне друге місце посіла Ганна Григоряк.

 
Григоряк Анна
Колесник Мария
Номинантки 2008