Назад

23 листопада

У Центрі Європейської інформації на базі відділу наукової інформації та бібліографії проведено семінар-тренінг „Створення волонтерських консультативних пунктів Європейської інформації в міських та районних бібліотеках Дніпропетровської області”. Основною метою цього заходу було надання як теоретичних так і практичних знань.

Так з інформацією про Всеукраїнський консорціум Центрів Європейської інформації виступила завідуюча відділом наукової інформації та бібліографії, про інформаційне забезпечення та популяризація літератури з питань європейської інтеграції в публічних бібліотеках області розповіла завідуюча відділом наукової організації та методики бібліотечної роботи, форми та методи роботи Центру Європейської інформації ДОУНБ висвітлив консультант Центру Європейської інформації, досвідом роботи інформаційно-ресурсного центру „Вікно в Америку” поділилась консультант Центру „Вікно в Америку”.
Семінар-тренінг включав також огляд книжкової виставки „Сучасне обличчя Європи”.
На завершення заходу був проведений тренінг, під час якого слухачам семінару було запропоновано ситуативне моделювання з урахуванням місцевих особливостей. Створені команди розробляли приблизну тематику, форму та структуру різноманітних Європейських заходів.