Назад

Протягом місяця

24 листопада - загальнонаціональний День пам’яті жертв Голодоморів.
Трагедія «терору голодом» — це передовсім наш невідступний вічний біль. Дослідження причин та досі ще невідомих наслідків Апокаліпсису, пошук нових і нових свідчень і доказів його геноцидного характеру, вивчення його впливу на свідомість різних поколінь людей, зокрема, сучасної молоді. Саме цим проблемам присвячена виставка «Жнива скорботи», яка відкрилась у відділі періодика.
Голодомор приніс не лише страждання і смерть. Він посіяв страх серед людей. Тільки правда про геноцид Українського народу і чиста пам’ять про усіх полеглих здатна звільнити нас від мороку минулого.

У відділі періодики діяла ілюстративно-документальна виставка «Жнива скорботи». На виставці були представлені матеріали з періодичних видань в яких розкривається трагедія «терору голодом», , представляються дослідження причин та досі ще невідомих наслідків Апокаліпсису, публікуються матеріали з проблем пошуку нових свідчень і доказів його геноцидного характеру, вивчення його впливу на свідомість різних поколінь людей, зокрема, сучасної молоді.