«Як стати переможцем»: книги, які допоможуть стати успішним

Перегляд виставки

 
1559604кп чз

Камберленд Н.  100 правил успішних людей. Маленькі вправи для великого успіху в житті; пер. с англ. Л. Лебеденко. - К. : КМ-БУКС, 2019. - 221 с.

Книга  наповнена оригінальними ідеями стосовно того, як ефективно працювати і при цьому мати повноцінне та щасливе життя. Ретельно дібрані концепції та поради допоможуть вам завжди залишатись успішною людиною. Автор без зайвих теоретичних викладок і зарозумілих повчань пропонує ідеї, які наблизять вас до омріяного успіху, а також дає практичні поради стосовно того, як ці ідеї втілити в життя. Все дуже просто і доступно. І ви маєте можливість у цьому переконатись.

 
1560157кп чз 
1560158 аб

Кадді Е. Присутність. Як спрямувати свої сили на досягнення успіху; пер. з англ. О. Ліпська. - Харків : Віват, 2018. - 384 с.

Це прекрасна книга для тих, хто хоче краще зрозуміти, як тіло може впливати на розум, а також як тренувати себе, щоб стати своїм справжнім найкращим «я». Історія авторки надихає, як і розповіді інших людей, які використовували її техніку. Це не просто мотивуюче читання, це – практичні рекомендації, які будь-яка людина легко і просто може реалізувати в власному житті. Кожна рекомендація опирається на серйозну експериментальну базу. Книга пропонує простий рецепт і чарівну пілюлю: як, виконуючи найпростіші фізичні дії та контролюючи свою силу, можна позитивно впливати на свій психічний стан і на своє життя.

 
ф1550815кп чз

Андерсон Р. Х. Мене не спинити. План мого успіху; пер. з англ. Ю. Григоренко. - Львів : Літопис, 2018. - 104 с.

Ця книга може слугувати щоденником на вашому шляху до успіху. У ній перелічені шість звичок, що їх має виробити кожна успішна жінка, і подані вправи, щоб виявити і закріпити в собі ці звички. Цілеспрямованість, самовпевненість, упорядкованість, гнучкість, комунікабельність, ініціативність – ось обов’язкові складники індивідуального рецепту вдалого життя. Кожен розділ складається з серії запитань для самоаналізу та кроків, які необхідно виконати на цьому етапі. 

 
1551255кп хр

Трейсі Б. Максимум успішності. Стратегії і навички для розкриття прихованого потенціалу; пер. з англ. О. Замойська. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. - 336 с.

Чому одні люди успішні, а інші — ні? Брайан Трейсі знайшов відповідь на популярне запитання. Автор пропонує ефективну серію кроків для досягнення успіху, в основі якої лежать елементи психології, релігії, філософії, бізнесу, економіки, політики та історії. Ви зможете навчитися концентруватися на тому, що робите, бути переконливим та позитивним, використовувати 100% свого потенціалу. Більшість людей, які пройшли курси Брайана Трейсі, значно підвищили свій фінансовий прибуток та покращили життя.

 
1551494кп хр 
1551495 аб

Кові С. Р. 12 важелів успіху; пер. з англ. Р. Клочко. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2017. - 207 с. 

Головна людська велич, на думку автора, – це успіх, який відображає справжність особи. Натомість зовнішні ознаки успіху – суспільне становище, популярність, імідж – це суть другорядної величі. Справжня велич – внутрішня, її іноді важко помітити зовні, це основа людської особистості. У цій книжці Кові описує, як пройти важливий шлях від одержимості другорядною величчю до зосередження на головній, дотримуючись істинних принципів – 12 важелів, аби досягти справжнього успіху.

 
1551619кп хр 
1551620 аб

Хіз Ч.  Приліпи! Ефективність ідей: чому одні досягають успіху, а інші зазнають невдач; пер. з англ. І. Грипа. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. - 319 с. 

Чудова книжка про «креативну кухню», котра дозволяє апетитні ідеї апетитно презентувати іншим. Завдяки книзі Чіпа та Дена Хізів ви дізнаєтеся про шість принципів «липких» ідей: простота, несподіваність, конкретність, достовірність, емоційність, розповідність. На прикладі декількох неймовірних історій автори розкажуть про свої дослідження в сфері психології і соціології.

 
1551594кп хр чз 
1551595 аб

Шер Б.  Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягти; пер. з англ. О. Зосімової. - Харків : Клуб сімейного дозвілля, 2017. - 429 с.

Мрії — це добре. Але мрії, які не стають чіткими планами, ризикують перетворитися на «повітряні замки» і тиснути на свого творця. Щоб не стати заручником такого «замку», читайте книжку «Мрій правильно»! Завдяки книзі ви дізнаєтеся: як зробити правильний вибір, чому при виборі мрії варто прислухатися тільки до себе, що допоможе відрізнити нав'язані бажання від власних, як перестати сподіватися на удачу та почати діяти та багато іншого!

 
1551591кп хр 
1551592 аб

Вон Е. Д.  Можливо все!; пер. з рос. В. Криницький. - Харків : Клуб Cімейного Дозвілля, 2016. - 349 с. 
 
Автор запевняє, що криза – це період прихованих можливостей, час, коли кожен має шанс на успіх. Треба лише правильно ним скористатися! Він дає відповіді на питання, які найбільше турбують кожного. А ще пропонує стратегії та актуальні рішення під час кризи. Вони будуть корисними не лише для бізнесменів та керівників підприємств, а й для всіх, хто хоче досягти мети. Книга підкаже, як наповнити життя перемогами! Беріть долю у свої руки і переконайтеся – для вас немає нічого неможливого!

 
1551632кп хр 

Сила звички. Чому ми діємо так, а не інакше в житті та бізнесі; пер. з англ. Г. Лелів. - Харків : Клуб Cімейного Дозвілля, 2018. - 430 с.

Як звички впливають на життя? Як, змінивши лише один шаблон поведінки, різні люди змогли досягти успіху: стати директором, придбати будинок, пробігти марафон? В основу цієї книжки лягли інтерв’ю з трьома сотнями науковців і директорів підприємств, дослідження, проведені в десятках компаній. Проаналізувавши все це, автор зрозумів, як кожна людина може контролювати свої звички, щоб досягти успіху. Дізнавшись, як створюються та руйнуються звички, ви зможете перебудувати шаблони поведінки, як собі забажаєте. Ви зрозумієте, як змусити себе не палити, менше їсти, займатися спортом, не кричати на близьких, ефективніше працювати.

 
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека