Керуй своїм життям

Перегляд виставки

 
1558259кп чз 
159.96
Г 29

Гейг, Метт. Чому варто жити далі [Текст] / М. Гейг; пер. з англ. І. Лютенко. - Харків : Фабула : Ранок, 2019. - 256 с.

Автору цієї непересічної книжки, молодому британському письменнику Меттові Гейґу, вдалося подолати депресію — недуг, що забирає радість із нашого життя. Пройшовши крізь своє власне пекло, він задумався над тим, що його особистий успішний досвід може подарувати надію іншим людям. Так народилася ідея відвертої розповіді про боротьбу з депресією.
Тож учимося витримувати страждання, долаємо розпач і… живемо далі!

 
1559849кп чз 
159.922
А 81

Аріелі, Ден. Передбачувана ірраціональність [Текст] / Д. Аріелі ; пер. з англ. Д. Завалій. - Львів : Вид-во Старого Лева, 2018. - 294, [1] с. - Бібліогр.: с. 270-280.

Прийнято вважати, що кожен із нас керує власним життям. Ми думаємо, що кожний наш вибір — обґрунтований та зважений. Але чи справді це так? Чи замислювались ви над тим, як саме ухвалюєте рішення? Чи намагались відстежити процес, який під час цього відбувається в голові? Чи аналізуєте усі «за» і «проти», щоб бути впевненими у правильності свого рішення?

У книжці «Передбачувана ірраціональність» поведінковий економіст Ден Аріелі спростовує наше уявлення про те, що ми поводимось виключно раціонально. Професор досліджує щоденні ситуації та показує, як очікування, емоції, соціальні норми та інші невидимі і, здавалося б, нелогічні сили впливають на нашу здатність тверезо мислити. Він запитує: «Цікаво, а така поведінка — виняток чи правило?» — висуває свої припущення і придумує цікаві експерименти. Власне результатами експериментів автор ділиться у цій книжці, а також пропонує цікаві висновки, які можна застосувати у професійному та особистому житті.

 
1558243кп чз 
159.953
Б 18

Байстер, Майк. Сила забування. Шість ключових навичок очищення мозку від безладу [Текст] / М. Байстер, К. Лоберг; пер. з англ. О. Гордієнко. - Харків : Ранок : Фабула, 2019. - 400 с.

Чи відомо вам, що людський мозок здатен запам’ятати 10 мільярдів сторінок інформації, і допомагає йому в цьому забування? Так-так, ми нічого не переплутали — саме забуваючи несуттєве, наш мозок зможе сконцентруватися та запам’ятати важливе. Ця книжка допоможе оволодіти навичками, які перетворять вас на дійсно ефективного мислителя і стануть у пригоді як у кар’єрі, так і в особистому житті.

 
1560157кп чз 
159.923.2-027.233.2
К 13

Кадді, Емі. Присутність. Як спрямувати свої сили на досягнення успіху [Текст] / Е. Кадді; пер. з англ. О. Ліпська. - Харків : Віват, 2018. - 384 с.

Мрієте навчитися впевнено долати перешкоди, вірити у власні сили, не зважати на чужу думку, радіти життю й контролювати своє тіло? Вважаєте, що позбутися тривоги й безглуздих передчуттів у стресових ситуаціях неможливо? Емі Кадді, відома фахівчиня із соціальної психології, авторка цікавих розробок із психології життєвого успіху й розвитку особистості, ділиться з читачами дієвими механізмами, як здобути владу над собою, досягти життєвих вершин, позбутися сумнівів у собі й навчитися «бути присутнім».

 
1560008кп чз 
159.923.2
Ш 26

Шарма, Робін. Шлях до величі. 101 настанова, як досягти ще більшого успіху в роботі та особистому житті [Текст] / Р. Шарма ; голов. ред. В. Александров. - К. : КМ-БУКС, 2019. - 247 с.

Якщо ви втомилися жити непримітним життям, відчуваєте, що ваше призначення - досягти чогось більшого, стати по-справжньому успішною та самореалізованою людиною, яка постійно утримує "передові позиції", тоді ця книжка Робіна Шарми саме для вас. Пристрасна, надихаюча, певною мірою провокаційна і сповнена цікавих ідей, які допоможуть досягти мети значно швидше, ніж ви уявляєте, "Шлях до величі" - це книжка, що допоможе розкрити власний потенціал, пробудити в собі найкращі риси. Не зволікайте, починайте діяти - і ви досягнете успіху в житті!

 
1558136кп чз 
159.947
М 79

Морін, Емі. 13 звичок, яких позбулися сильні духом люди [Текст] / Е. Морін. - Харків: Ранок: Фабула, 2019. - 288 с.

Маючи гіркий життєвий досвід через раптову втрату найдорожчих людей спочатку матері, а рівно за рік по тому коханого чоловіка,— авторка, психолог за освітою, описує свій тривалий шлях до подолання депресії. Наводячи влучні приклади з власної лікарської практики, Морін не лише аналізує причини розладів пацієнтів, але й надає поради з відкриття життєвого потенціалу, подолання комплексів, укорінених у психіку ще з дитинства.

Авторка аналізує 13 людських слабкостей, що їх нема серед життєвих принципів міцних духом людей, зазначаючи, як із ними впоратись. Ці своєрідні заповіді Емі Морін і надсилає своїм читачам.

 
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека