Книжково-ілюстративна виставка «Творці майбутнього»

Перегляд виставки

 
Ф1559860
641.5(082.12)
Б 25

Баррел, Енн. Підкори свою кухню.- Львів, 2018

У цій книжці авторка постаралася навіяти читачеві упевненість на кухні та зробити кухарство легким і цікавим. ЇЇ мета – зробити так, щоб ви готували з радістю і захопленням, навчалися мислити як шеф-кухар, шукали нові прийоми та смаки – та, зрештою, ПІДКОРИЛИ КУХНЮ!!! Тож користуйтесь цими рецептами, готуйте, і вражайте усіх довкола кулінарними шедеврами з насолодою!

 
Ф1559896
639.21(035)
С 32

Сармелі, Джо. Рибальство. Повний довідник.-Київ, 2018

З цієї книги кожний, хто полюбляє рибалити, дізнається, як воно – рибалити із автором Джо Сармелі. Кожна сторінка книги сповнена його надзвичайно практичного (але унікального) риболовного досвіду, спокійної дотепності та звісно ж, нескінченної пристрасті до всього, що плаває, - від щучки до великого блакитного тунця. Ця книжка не замінить напарника з риболовлі – зате вона, без сумніву, стане чудовим помічником для будь-якого рибалки.

 
1559946
646.4
Т 90

Туск, К. Твій стиль [Текст]: Катажина Туск: переклад з полю Соломії Савки. -Львів: Видавництво Старого Лева, 2018.- 240 с.

Чому нема що вдягнути, якщо шафа тріщить по швах? Як добирати одяг, щоб не перетворитися на рабиню модних трендів, які часто змінюються? Як завжди мати неперевершений вигляд і витрачати на свій гардероб мінімум часу? На всі ці запитання та багато інших відповідає знаний експерт у свті гарного одягу та добрих манер, модна польська блогерка Катажина Туск.

 
1559710
687.6
Г 37

Грбер, С. Довершена краса/ Пер. З англ. Т. Заволоко.- К.:- видавнича група КМ-БУКС, 2018.- 152с.: іл.

Натуральні косметичні засоби здатні чинити потужний оздоровчий та лікувальний вплив на організм як ззовні, так і зсередени. У цій книзі наведені прості рецепти, послуговуючись якими ви завжди відчуватимете себе привабливою, перетворите власне помешкання на зону комфорту.

Зробіть лише перший крок – повірте, вам до снаги, і вже незабаром ви дізнаєтесь, якою неймовірно захопливою справою є виготовлення натуральних засобів краси та гігієни власними руками. Техніка їх створення дуже проста: вам не знадобиться ані вигадливі інгредієнти, ані хитромудре обладнання – для початку досить скористатися тим, що можна знайти на кожній кухні. І незалежно від того, прагнете ви звільнитися від стресу чи стати впевненішою в собі, час, витрачений на експерименти з натуральними засобами краси, принесе вам неабияку користь і неймовірну насолоду.

 
1476748
42.374я 20
С 79

Степура А.В. Енциклопеді домашнього декоративного квітництва: 5000 корисних порад фахівців. - Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2006.- 384с.

У книзі розповідається про основні принципи вирощування декоративних рослин у закритих приміщеннях, подані описи біологічних особливостей близько 450 видів культурних рослин, викладені прийоми й методи догляду за рослинами, способи їх розмноження й лікування. Наведено рекомендації з вибору рослин для конкретних умов приміщення відповідно до вимог фітодезайну. Читач знайде також інформацію про те, як озеленити свій балкон, як одержати квітучі рослини до свята, як продовжити життя букета та багато іншого. За широтою охоплення інформації книга є енциклопедією декоративного квітництва, а за доступністю викладу – підручником, тому її можна рекомендувати для найширшого кола любителів декоративних рослин.

 
1487525
42.374
К 78

Жуковська І.М. Красивоквітучі рослини цілий рік у будинку, квартирі, офісі. - Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2008.- 336с.

Квітництво- хобі мільйонів, найкраща релаксація після напруженого робочого тижня. Які ж квіти найулюбленіші? Ті, що квітнуть найкрасивіше. Їм і присвячено цю корисну книжку. Створіть свій неповторний квітник, дізнайтеся про секрети сучасного фітодизайну! У цьому ва допоможуть рекомендації досвідчених квіткарів- вітчизняних і зарубіжних. Вибір виду сорту рослини, розмноження рослин, боротьба з хворобами та шкідниками і, звичайно ж, підтримання тривалого цвітіння –всі ці теми детально й професійно висвітлюються на сторінках видання.

 
1487666
37.248
Г 68

Гордієнко Н.В. Золота енциклопедія рукоділля. - Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2019.- 352с.

Рукоділля – не тільки хобі, але й спосіб поповнити свій гардероб, додати до нього модні речі. Нехай модель ще не з’явилася на прилавках магазині- ви маєте змогу створити її власноруч. До книжки ввійшли рекомендації для домашньої майстрині. Вишивання, в’язання, техніка крою, секрети дизайну – ось лише деякі теми, детально й фахово висвітлені на сторінка видання.

 
1555759
746.5
О – 76

Остерхаге, Н. Блискучі фантазії. Плетені гачком прикраси з бісеру.- Х.: Видавництво «Ранок», 2012.- 32с.

Модну прикрасу, сплетену гачком, можна зробити легко і швидко. Це заняття не вимагає багато місця, і ви можете займатися своїм хобі під час обідньої перерви. Усі матеріали, необхідні для роботи, легко вмістяться в дамскій сумочці. Освоївши декілька простих прийомів ви зможете складати відповідно  вашому модному гардеробу цілі ансамблі з біжутерії.

 
Ф1560393
671/673(031)
Ш 71

Шмагало, Р. Художній метал України ХХ- поч. ХХІ ст. Енциклопедія художнього металу. Том ІІ / Р.Т.Шмигало.- Львів, 2015.- 668с.

Це видання подає типологічні ланки, мистецтвознавчі експертні оцінки галузей ковальства, ювелірства, художніх лиття, емалі та зброярства України ХХ-початку ХХІ ст. У цілісному контексті розглядається і творчість мистецтв українського походження поза Батьківщиною у світі як багатостороннє транскультурне явище. Видання містить систематизований корпус літератури та ілюстрацій. Каталог майстрів сучасного ювелірства, емальєрства ковальства та зброярства України налічує більше 140 імен. Книга є частиною трилогії, що системно долає інформаційні бар’єри на шляху до пізнання художнього металу.

 
Ф1572476
004.4
Ф 82

Фрімен Ерік. Heard First. Патерні проєктування / Ерік Фріман, Елізабет Робсон, Кеті Сьєрра і Берт Бейтс; пер. З англ. Г Якубовська- Харків: ВД «Фабула», 2020.-672с.

«Патерні проєктування» - ваша книжка, якщо вам хоч колись доводилося стискатися з проблемами дизайну програмного забезпечення. Вам не доведеться «винаходити колесо» - просто скористайтеся зведеним докупи величезним досвідом розробників і можливістю використовувати найкращі практики. Ви дізнаєтеся, навіщо потрібні патерни, побачите, як вони виглядають і працюють у «дикій природі», а призвичаївшись до їх використання, зможете витратити вільний час на щось більш складне і цікаве.

 
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека