Магія життя

Перегляд виставки

 
1568529кп чз 
Э 49

Элрод, Хэл. Магия утра для влюбленных. Как найти и удержать любовь и страсть. -К.: Сварог, 2020. -264 с.

Фахівці з психології партнерських стосунків разом з автором бестселеру "Магія ранку" Гелом Елродом допоможуть вам побудувати прекрасні взаємини, в яких любов і пристрасть ростуть з кожним днем.
   З цієї книги ви дізнаєтеся:
•  як змінити стосунки в парі на краще;
•  як навчитися розуміти очікування чоловіків і жінок від шлюбу;
•  як підтримувати і розвивати любов;
•  як повернути пристрасть у стосунки;
•  як зберігати дружні стосунки з партнером заради благополуччя дітей.
"Рятувальні круги" з методу "Чудовий ранок" допоможуть вам з легкістю створювати і підтримувати чудові стосунки в парі.

 
1568531кп чз 
М 12

Элрод, Хэл. Магия утра для всей семьи. Как выявить лучшее в себе и своих детях. -К.: Сварог, 2020. -232 с.
     
Правильний початок дня зробить щасливими вас і ваших дітей. Нова книга Гела Елрода і співавторів розвиває ідею користі раннього підйому, що особливо важливо для пари, у якої є діти. Знайомство з методами програми «Чудовий ранок», принципами та навичками виключно хорошого батьківства і їх щоденне застосування привнесуть в сімейне життя баланс і гармонію. А залучення в ранкові ритуали всіх членів сім'ї поліпшать і зміцнять відносини.    Практичну користь методики наочно ілюструють короткі розповіді батьків, знайомих авторам, які успішні не тільки в вихованні дітей, а й в інших сферах життя. Всі вони починають свій день з практики «Чудового ранку», і автори впевнені, що це не простий збіг. За допомогою «рятувальних кругів» вічно зайняті батьки:

•  зможуть організувати своє повсякденне життя і будуть встигати робити більше, ніж зазвичай;
•  знайдуть час для себе, щоб зберігати спокій, коли все виходить з-під контролю;
•  залучать дітей до домашніх справ, щоб весело проводити час всією сім'єю.

 
1568533кп чз     
Э 49

Элрод, Хэл. Магия утра для финансовой свободы. Как заложить основы счастливой и богатой жизни. -К.: Сварог, 2020. -200 с.
   
     У цій книзі йдеться про три речі. 
     По-перше, про найважливіші практики, які відрізняють тих, хто прагне розбагатіти. Якщо ви їх вивчите, то зможете застосувати в своєму житті. Зробити це дуже просто. Ні, це не легко - але це дійсно просто. 
     По-друге, автори наочно демонструють, наскільки важливо - насправді - починати кожен день з цих практик. Ви побачите, що ранок має особливу цінність для мільйонерів. Ранок має значення - з причин, які ви поки не можете навіть уявити. Звичайно, для того, щоб стати мільйонером, недостатньо тільки рано прокидатися щоранку. Однак не буде великим перебільшенням сказати, що ранок може істотно вплинути на вашу долю - бути вам мільйонером або невдахою.
     По-третє, ви дізнаєтеся, які практичні дії потрібно зробити, щоб перетворитися на таке рідкісне створіння, як жайворонок. Автори впевнені, що бути жайворонком - це навичка, яку можна розвинути. Ви дійсно можете навчитися рано вставати. Ви можете прокидатися радісним і енергійним.
     Все це кардинально змінить ваше сприйняття світу - і не тільки з точки зору добробуту. Якщо ви контролюєте свій ранок, то контролюєте і весь день. Ви готові взаємодіяти зі світом на власних умовах. Ви можете діяти, а не реагувати. Уявіть собі день, на який ви складаєте план дій. Вам зрозуміло, чим слід зайнятися в першу чергу, і майбутнє приємно хвилює вас. Саме це пропонує вам «Чудовий ранок» - не тільки можливість домогтися фінансового успіху, але й досягти миру в душі, відчуття управління власним життям.

 
1568535кп чз     
Э 49

Элрод, Хэл. Магия утра. Как первый час дня определяет ваш успех. -К.: Сварог, 2020. -160 с.

     Всі ми хочемо бути ефективнішими, здоровішими, багатшими. Але для досягнення мети нам чогось не вистачає. Немає часу, немає сил і енергії, немає бажання. Гел Елрод пропонує застосувати метод, який він успішно випробував на собі - вставати раніше. Звучить непереконливо, адже це здається такою дрібницею? Тоді чому б не спробувати? Не ставте будильник, щоб зустріти перші промені сонця, досить прокидатися на годину раніше, ніж звичайно. Всього одну годину додаткового часу щоранку, щоб почати новий продуктивний день, налаштуватися на успіх, обміркувати важливі моменти, на які не вистачає часу.

 
1554170кп чз 
А 37

Айраксинен, Тимо. Щастя. Відверте і чітке бачення щастя і того, чому у нас його немає. -Львів: Вид-во Анетти Антоненко; К.: Ніка-Центр, 2017. -208 с

     Таке звичне на перший погляд, мало не буденне поняття, як «щастя», якщо зазирнути глибше, видається не надто й простим. Кожен, хто наважиться з’ясувати його зміст, ризикує опинитися в глухому куті парадоксів. Дороговказом на шляху розв’язання цієї проблеми стане книжка фінського філософа Тимо Айраксинена з майже однойменною назвою. Людина — це машина, змайстрована для пошуку щастя, нічого іншого вона по суті своїй і не вміє. Усі людські дії та рішення можна розцінювати як пошуки щастя. Чи належить насолода до теми щастя, чи стоїть одинцем? Чи щастя — питання етики і добрі й доброчесні люди — щасливі? А суспільство? Чи живемо ми в країні щастя? Відповіді на ці та безліч подібних запитань містяться в цій книжці. Розрахована на широке коло читачів, адже про щастя мріє ледь не кожна людина.

 
1568081кп чз     
Б 25

Барнс, Анна. Как быть счастливым. -Харьков: Ранок; Харьков: Фабула, 2019. -159 с.

     Коли ви по-справжньому щасливі, ви випромінюєте світло. Але як цього досягти? Трохи бажання, натхнення, виконання нескладних рекомендацій - і ви з захопленням відчуєте радість життя. Прості поради, надихаючі висловлювання і забавні жарти, зібрані на сторінках цієї книги, допоможуть зробити ваше життя яскравішим! У цій вражаючій і розширюючий свідомість книзі Рейді Гейдж розкриває секрети привернення здоров'я, щастя і процвітання. Але попереджаємо заздалегідь: автор говорить все прямо, різко і з жорстокою чесністю, викриваючи таємний вплив "вірусів розуму", які здатні запрограмувати нашу підсвідомість і змусити Вас саботувати власний успіх. Мільйони людей у всьому світі відкинули обмежуючі переконання і досягли великих успіхів завдяки його порадам.

 
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека