2024 рік

Сiчень
Лютий
Березень
Квiтень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
 

2023 рік (книги)
2023 рік (періодика)
2022 рік (книги)
2022 рік (періодика)
2021 рік (книги)
2021 рік (періодика)
2020 рік (книги)
2020 рік (періодика)
2019 рік (книги)
2019 рік (періодика)
2018 рік (книги)
2018 рік (періодика)
2017 рік (книги)
2017 рік (періодика)
2016 рік (книги)
2016 рік (періодика)
2015 рік (книги)
2015 рік (періодика)
2014 рік (книги)
2014 рік (періодика)
2013 рік (книги)
2013 рік (періодика)
 

Листопад  2020 року
 
Видання високого рейтингу
 

  1558249
Бакен Дж. Три заложника.-Х.:Изд-во "Ранок":"Фабула", 2016.-384с.

 
Имя Дж.Бакена мало известно украинскому читателю, но уже в серии "Столетие"вышло два его романа, один из них - это "Три заложника". В одно время Дж. Бакен был секетным сотрудником британской разведывательной службы в чине лейтенанта и опыт этой работы не прошел даром -в 1915г.на свет появился первый его шпионский роман "Тридцать девять ступеней", а в 1924г. "Три заложника".Роман "Три заложника"- один из самых захватывающих о похищениях с политической подоплекой и одновременно - это панорама нравов и политической жизни Англии до и после первой мировой войны. Джон Бакен является одним из основоположников жанра "шпионского"романа и для любителей это знакомство будет интересным.

  1559710 687.5 Г 37
Гербер С, Довершена краса.- К., 2018

 
Запрошуємо вас у світ засобів краси, виготовлених власноруч із природних інгредієнтів, життєдайних ефективних засобів, здатних кардинально змінити ваш зовнішній вигляд, настрій і навіть фізичний стан.

  1559937 641.56(=161.2) З-49
Зелинська -Джонсон Я. Спадщина чотирьох господинь.Спогади про те, як готували в українському домі.- Львів : Видавництво Старого Львіва, 2019

 
У цій кулінарній книжці зібрано рецепти, які готували різні покоління до свят, витворюючи у своїх домівках особливий родинний дух. Це випробувані роками бабунині, мамині й тітчині переписи -справжній кулінарний скарб, а ще мудрі поради чотирьох господинь та спогади про те, як готували в українському домі.

  1543904 84М74
Мойес Дж. Последнее письмо от твоего любимого.-М.:Иностранка,Азбука-Аттикус,2016.-544с.

 
Книги Дж. Мойес по прежнему продолжают волновать и интересовать читателей. Джоджо Мойес – британская романистка и автор сценариев. Главная идея ее произведений – всепоглощающая, всепрощающая и всё объясняющая любовь, но не та, которая ослепляет и делает человека безвольным. На первый план у Мойес выступает деятельная и сильная духом женщина.Книга «Последнее письмо от твоего любимого» читается на одном дыхании. Как только вы погрузитесь во все происходящее, то не заметите, как перевернете последнюю страницу. У Дж. Мойес есть свой стиль, благодаря которому ей удалось создать воздушную историю любви, и эта история не оставит никого равнодушным.

  ф1560258 044.777 (075.8) П19
Пасічник В., Веб-дизайн.-Львів, 2019

 
Підручник містить матеріал, необхідний для вивчення основних теоретичних засад, функціональних можливостей та практичного застосування сучасних систем і технологій баз даних, розроблення прикладних засобів та комп'ютерних інформаційних систенм різного спрямування на основі реляційних баз даних.

  1556567
Сидоренко Т. Ольга, дружина Пікассо:повість.-К,:А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,2018,-160с.

 
У липні 2018 року минає 100 років з часу одруження геніального іспанського художника Пабло Пікассо та відомої балерини, українки з Ніжина, Ольги Хохлової. Повість «Ольга, дружина Пікассо» — перша в Україні художня книга про Ольгу Хохлову, балерину трупи Сергія Дяґілєва «Російський балет» та її сімейне життя з Пабло Пікассо, яке тривало 18 років. Окрім головних персонажів, у канву повісті відомої письменниці з Ніжина Тетяни Сидоренко вплетено складні й цікаві постаті найближчого мистецького оточення Пабло і Ольги — непересічних особистостей в історії світової культури ХХ століття — С. Дяґілєва, І. Стравинського, Ж. Кокто, А. Матісса та інш.

  1551900 663.916 (075.8) С 40
Сирохман І.В. Асортимент і якість кондитерських виробів.- К., 2017

 
Асортимент кондитерських виробів постійно оновлюється, розширюється з використання традиційних і нетрадиційних видів сировини. Частина виробів характеризується поліпшенями споживними властивостями, що враховують співвідношення енергеників. Дуже важливим є регулювання безпечності кондитерських виробів,як і всіх харчових продуктів. Тому матеріал посібника доповнений сучасними поглядами ан роль трансгенних продуктів, меланоїдинів, мутагенних і коньюгованих сполук, деяких харчових добавок, екстрактів лікарсько-технічної сировини, антиоксидантів та ін.

  ф 1560497 004.65.(075.8) Ш 32
Шаховська Н., Сховища та простори даних, Кн.2.- Львів, 2019.

 
Дуже зрозуміло і доступно охарактеризовано різнні стандарти опису та опрацювання даних та зазначено сфери їх використання в контексті стандарту Дублінського ядра, із врхуванням низки параметрів, зокрема простоти створення підтримки даних; семантики. Підручник призначений для студентів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека