Автолюбителям
Бісер
Бджільництво
Вироби
Вишивка
В’язання
Декор
Зачіски
Квіллінг
Ландшафтний дизайн
Ляльки
Манікюр
Подорожі
Писанки
Рецепти
Рибальство
Дерево
Садиба
Світ тварин
Скарби
Спорт
Нумізматика і фалеристика
Жіночі поради

Рецепти


 
Добрые советы 

 
Детальніше ознайомитися із журналами, можна у відділі періодики за адресою: пр. Д. Яворницього, 18.

Журнал "Добрые советы" №5/2021

Великодні смаколики

Капкейки з вершковим кремом та декором

 135 молока, 5 г сухих дріжджів, 325 г вершкового масла, 2 яйця, 2 жовтки, 

125 г цукру, 10 г в цукру, 3 корицею Dr. Oetker, 0,5 чайн. ложки солі, 460 г борошна, 

450 г цукрової пудри Dr. Oetker, 1 чайн. ложка ванільного екстракту, декор.

 Для приготування опари у мисці змішати 20 г борошна та 25 г цукру, додати 120 мл теплого молока і сухі дріжджі. Накрити миску рушником і поставити у тепле місце на 5-10 хв. Для приготування опари у мисці змішати 20 г борошна та 25 г цу­кру, додати 120 мл теплого молока і сухі дріжджі. Накрити миску руш­ником і поставити у тепле місце на 5-10 хв. Для приготування тіста змішати яйця з цукром, цукром з корицею Dr. Oetker та сіллю. Окремо змішати борошно зі 100 г розтопленого вершкового масла. Змішати з опарою. Замісити тісто. Наповнити форми для кексів тістом на дві третіх. Збити жовтки. Зма­стити ними кексики. Випікати 20 хв за температури 180°С. Для приготування крему змішати блендером вершкове масло (225 г), цукрову пудру Dr. Oetker і 15 г молока. Коли капкейки охолонуть, сформувати великодній десерт. За допомогою кулінарного шприца обережно викласти крем. Зверху кексики можна прикрасити святковим де­кором. Для цього чудово підійдуть великодні писанки, шоколадні зайці з мастики або присипка.

 


49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua

Copyright  ©  2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека