![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
![]() |
КулінаріяФірмові страви господині Детальніше
ознайомитися із журналами, можна у відділі періодики за адресою: пр. Д. Яворницього, 18.
Журнал "Добрые советы" №11/2020
![]() Журнал "Добрые советы" №12/2020
Святковий настрій
Смачні солодкі рецепти прикрасять новорічний стіл і неодміно подарують усій родині атмосферного затишку та доброботу.
Кекс дріжджовий
2 жовтки, 200 цукру, 1 пакетик ванільного цукру Dr. Oetker, 1 пакетик дріжджів Dr Oetker, 100 г вершкового масла, 2 стол. ложки какао Dr. OetKer, 500 гр. борошна, 100 г родзинок, сіль
Печені яблука з начинкою ![]() 4 великі яблука,
50 родзинок,
2 інжири,
2 фініки,
3 столові ложки горіхів,
1 чайна ложка кориці,
½ чайні ложки ванільного цукру Dr. Oetker,
щіпка меленого імбиру.
Родзинки та інжир на 20 хвилин залити теплою водою, обсушити і нарізати.
Змішати корицю, імбир та ванільний цукор Dr. Oetker.
Подрібнити горіхи з фініками,змішати з родзинками,інжиром і сумішшю кориці, імбиру та ванільного цукру.
3 яблук вийняти серцевину, зубочисткою наколоти їх щоб під час запікання не луснула шкіра.
Нафарширувати яблука отриманою начинкою і загорнути кожне яблуко у фольгу,залишивши зверху невеличкий отвір.
Запікати 30 хв. за 180 о С. Перед подачею на стіл яблука можна полити медом або кленовим сиропом
Постно и вкусно
Рождественский пост начинается 28 ноября 2020 года и продолжится до 6 января 2021 года.
Заканчивается пост в ночь с 6 на 7 января с восходом первой звезды,
которая знаменует светлый праздник Рождества Христова.
Скумбрия с овощами
![]() 2 скумбрии,
4 картофелины,
1 луковица,
1 морковь,
1 пучок петрушки,
1 пучок укропа,
травы сушеные, соль, перец черный,
растительное масло
Тушки рыбы промыть и обсушить. Сделать боковые надрезы.
Натереть солью, сухими травами и перцем.
Вставить в надрезы ломтики лука.
Картофель и морковь почистить, нарезать кусочками.
Приправить травами и перцем, посолить и добавить 2 стол, ложки масла.
Выложить рыбу с овощами в рукав для запекания или фольгу.
Дать постоять 1 ч. Запекать в духовке 30 мин при температуре 200°С.
Выложить на блюдо и украсить зеленью. Подавать на стол с лимоном.
Детальніше ознайомитися із книжкою, можна у відділі патентно-технічної літератури за адресою: пр. Д. Яворницького, Журнал "Добрые советы" № 1/2021 ![]() ![]() Журнал "Добрые советы" № 2/2021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Журнал "Добрые советы" № 12/2020
Детальніше ознайомитися із журналами, можна у відділі періодики за адресою: пр. Д. Яворницього, 18.
Журнал "Добрые советы" №5/2021 Великодні смаколики
|
49047, г.Днепропетровск, ул.Савченко,10 Тел./факс:(0562) 42-31-19 E-Mail: library@libr.dp.ua |
Copyright © 2000-2010 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека |
|