Назад

26 березня

Відбулися загальнобібліотечні виробничі збори колективу КЗК «ДОУНБ»: «Рік 2009: Цифри. Факти. Події».

Були заслухані доповіді: директора Тітової Н.М. «Фінансово-економічне забезпечення діяльності ДОУНБ: підсумки минулого року» та «Бібліотеки області. Рік 2009», заступника директора Абраїмової Т.О. «Виконання основних напрямків роботи структурними підрозділами ДОУНБ у 2009 році», заступника директора з автоматизації бібліотечних процесів Крупій Г.Я. «Сучасні інформаційні технології – важлива складова успіху розвитку бібліотеки», голови ПК Шевченко О.В. «Профспілкова організація ДОУНБ у 2009 році».

На зборах були підведені підсумки конкурсу «Фотолітопис ювілейного року», переможцем якого став відділ періодики. Саме його працівники креативно, творчо підішли до запропонованих номінацій конкурсу і всі разом на протязі ювілейного року створювали багатогранну біографію свого відділу. Переможці отримали грошовий сертифікат для подальшого використання його на культурно-масову діяльність відділу, а також фотографію співробітників відділу.

Крім того, на зборах були підведені підсумки роботи відділів у минулому році. Спеціальними вимпелами та подарунками були відзначені відділи періодики, зберігання основного фонду, краєзнавчий, патентно-технічний. Інші відділи були нагородженні Почесними грамотами та Подяками адміністрації за соціокультурну, інформаційно-просвітницьку та рекламну роботу.