Протягом місяця


В Патентно-технічному відділі експонувалася тематична виставка: „НА ДОПОМОГУ СТУДЕНТАМ ТА ВИКЛАДАЧАМ”.

Докладніше

 


Протягом місяця

 
У читальному залі діяли: книжкова виставка „Нові надходження”, документальна виставка „Історія Української Конституції”, книжково-ілюстративна виставка ”Мистецтво бути здоровим” (із циклу „Школа здорового способу життя”), ілюстративно-документальна виставка - «Дзвони нашої гіркої пам’яті» ( до 75- річчя трагедії голодомору).

 


Протягом місяця

В Патентно-технічному відділі
продовжують діяти виставки: „ЄС ТА УКРАЇНА: ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ ТА ПРОБЛЕМИ БОРОТЬБИ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ ПІРАТСТВОМ”, «ФУТУРОЛОГІЯ – НАУКА ПРО МАЙБУТНЄ».

Докладніше

 


Протягом місяця

 
У відділі абонемента оновлювалися інформаційні стенди відділу «Абонемент як він є» та «Довідковий апарат відділу». Фото 1, 2.

 


З 27 липня по 04 серпня 2008 року

 

Зав. відділом документів іноземними мовами взяла участь у семінарі «Библіотечна справа в Германії», який проходив в містах Берлін і Потсдам. В семінарі приймали участь представники бібліотек Москви, Санкт-Петербургу, Сиктивкару, Великого Новгорода, Рязяні, Волгограду, Єкатеринбургу та Дніпропетровська.

Докладніше



 5 серпня

 
У відділі документів з питань мистецтв представлено виставку документів «Звуки джазу», яка познайомила користувачів з витоками та сучасним становищем джазової музики, творчістю окремих музикантів та колективів. Доповнили виставку нотні видання та звукозаписи джазових композицій.

 


 11 серпня

 
У читальному залі розпочала діяти ілюстративно-документальна виставка „Україна соборна і незалежна: шляхами творення”. Незалежна Україна на порозі свого сімнадцятиліття. Наша держава пройшла тернистий шлях становлення і ми є живими свідками цього. Матеріали виставки допоможуть згадати ті вікопомні моменти, які сприяли утвердженню України у світі і свідомості її громадян.

 


 11 серпня

 
Відбулася екскурсія по відділу документів з питань мистецтв для бібліотечних працівників з Херсонської області (м. Каховка).

 


 12 серпня
 
У відділі документів іноземними мовами працювала книжкова виставка «Haute couture: Мода та модельєри» до 125 річчя з дня народження Великої Коко Шанель. На виставці була представлена інформація і про інших модел’єрів-дизайнерів.

 20 серпня

 
Заступник директора Т.О. Абраїмова прийняла участь у серпневої нараді освітян області, яка пройшла в обласному інституті післядипломної освіти. Тема виступу : «Інформаційна культура».

 


 20 серпня

 
51 обласний телеканал взяв інтерв’ю у заст. директора в якому вона прокоментувала лист Міністерства культури і туризму України щодо «виявлення у бібліотеках комуно-шовіністичної літератури та встановлення її кількості».

 


 21 серпня

 
Представники колективу ДОУНБ: заступник директора Т.О.АбраЇмова та голова профспілкового комітету О.В. Шевченко прийняли участь в урочистостях, присвячених 17-ої річниці Незалежності України. Збори представників громадськості області відбулись в академічному театрі опери та балету.

 


 21 серпня

 
У відділі абонемента організовано книжкову виставку до Дня незалежності «Україна – незалежна держава, сонценосна колиска моя».

Докладніше

 


 21 серпня
 
У відділі періодики відкрилась виставка «Незалежність України як історичний вибір українського народу». Виставка присвячена Дню незалежності України. У запропонованих виданнях міститься інформація про історичні шляхи українського народу до національно-державної самостійності і суверенітету, висвітлено найголовніші події та процеси української історії, представлено визначних історичних особистостей, відомих діячів науки, освіти і культури України. Крім того на виставці представлені офіційні тексти політичних, нормативно-правових актів України.