Липень

У липні - готується до друку наступний випуск календаря “Моє Придніпров’я”. Хроніка пам’ятних дат Дніпропетровської області на 2006 рік. Пропонуємо співробітництво усім зацікавленим. Ви можете запропонувати до календаря матеріали стосовно ювілейних дат, пов’язаних з подіями в нашому краї чи діяльністю видатних людей. Контактний телефон: 47-45-36.

З 5 липня по 1 серпня - в патентно-технічному відділі діяла виставка „Мікросистемна техніка – розвиток новітніх технологій”. Виставку відвідало широке коло користувачів. Особливу увагу привернули до себе матеріали що до реалізації концепції утворення мережі особливого зв’язку, яка передбачує широкий спектр послуг „у любе місто і у любий час” по єдиному персональному номеру абонента. На виставці була представлена література з найновітніших технологій в галузі зв’язку.

5 липня - для користувачів відділу документів з питань мистецтв оформлено виставку документів Зірки української естради”, де представлено матеріали з історії розвитку цього жанру музичної культури та новини про сучасний стан вітчизняного шоу-бізнесу, звукозаписи та компакт-диски концертних програм провідних співаків. Виставка мала попит серед відвідувачів відділу.

14 липня - у краєзнавчому відділі відбулась презентація книги В.Міяєвої та М.Головіної „Сторінки історії Таромського: від козацького займища – до житлового масиву міста Дніпропетровська”.

11 та 22 липня - для користувачів відділу документів іноземними мовами було оновлено книжкові виставки “Нові надходження відділу”, на яких було представлено „Сравнительная типология основних европейских языков”, „Японский язик. Базовый курс”, „История французского языка”, „Международные контакты. Пособие для переводчиков”, „Англо-русский словарь современной деловой разговорной лексики” и др.

18 липня – у відділі документів іноземними мовами до 105 річниці з дня народження Антуана Марі Роже де Сент-Екзюпері працювала виставка творів письменника різними мовами.

21 липня - у відділі документів з питань мистецтв відбулось засідання в клубі “Літературна вітальня”, присвячене життю та творчості В. Висоцького “Я, конечно, вернусь...!”. Виступи чергувалися з звукозаписами пісень у виконанні автора, були представлені книги та статті про поета, ілюстровані матеріали його театральних та кінематографічних робіт.