Жовтень

7 жовтня - "19 жовтня - вибори депутата обласної ради". У відділі періодики підготовлена виставка друкованих матеріалів до виборів: біографії кандидатів, передвиборні програми, хід агітаційного процесу, підсумки виборів.

15 жовтня - на базі відділу мистецтв відбулось засідання клубу "Літературна вітальня". У програмі: виставка робіт членів клубу Кукіної З.О. (виготовлення композицій з штучних квітів), Шабаліної Є.М.(ткацтво, декоративна скульптура) , книжкова виставка "Осіння рапсодія" (майстри декоративно-ужиткового мистецтва в дарунок осені).

20 жовтня - у відділі періодики експонувалась книжкова виставка "ВЛКСМ: історія і сьогодення". Організована згідно Постанови Кабінету Міністрів №1200-TV від 18 вересня 2003 р. "Про 85-ту річницю ВЛКСМ та державну підтримку молодіжного руху". Представлено матеріал з історії комсомолу, а також публікації про сучасну молодіжну політику держави та молодіжний рух.

21 жовтня - відділом періодики підготовлена книжкова виставка "Мы помнить об этом должны". Присвячена 60-й річниці визволення Дніпропетровська від фашистських загарбників.

23 жовтня - участь відділу мистецтв у Дні ліцеїста: консультація - "Документи з питань культури та мистецтв в системі інформаційного забезпечування користувачів", книжкова виставка "Світ мистецтв: історія та сучасність"